weblogo

015

Concert De Pul 2005

UDEN 2 juli 2005 - In De Pul vindt zaterdag 2 juli om 20.15 uur een presentatie plaats van de Big Band van het CKVU. Het thema van het concert is 'Musical en Filmmuziek'. De Big Band van het CKVU bestaat sinds 1984 en is opgericht door J Schins, docent trompet bij het CKVU. Inmiddels heeft de Big band een grote staat van dienst doordat zij zich op veel fronten heeft laten horen, niet alleen regionaal maar ook landelijk en wel door een groot aantal artiesten 'live' te begeleiden. Naar aanleiding van de drukbezochte musical 'In de ban van de ringen' waarbij Jo Schins dirigent was van het musicalorkest, is het idee ontstaan om een concert te verzorgen met het bovengenoemde thema.
Evenals de voorstelling die door de Big Band in 1999 is uitgevoerd wordt er medewerking verleend door de afdeling zang en dans van het CKVU. Het decor is ontworpen door Adri Frigge, eveneens docent bij het CKVU van de afdeling beeldend.
Tijdens de avond wordt muziek ten gehore gebracht uit musicals zoals Sweet Charity, Miss Saigon, The Beauty and the beast, Abba, Cats en Grease.

Bron: Udens Weekblad juni 2005